Aamupaino 70,9 kg. En ole huolissani pienesti kohollaan olevasta painosta koska luulen tietäväni mistä se johtuu. Söin eilen päivälliseksi Kitchen Joyn panang curry-kana annoksen (siis niin parasta mitä pakaste-einesruoista on tarjolla!?) jossa on jasmiiniriisiä. Minähän en ole pahemmin hiilaria syönyt tässä parin viikon aikana joten mälli tuota keitettyä riisiä teki varmasti tehtävänsä painolle.

Illalla heitin päivän ruokailut vielä Kalorilaskuriin ja tarkka lukema oli 1174 kaloria. Kalorilaskuri myös ilmoitti että noilla kalorivajeilla minun pitäisi olla h-hetkeen mennessä vielä 5,6 kg kevyempi. Ja sehän passaa!

Duunin jälkeen oli kyllä suuri suunnitelma lähteä lenkille tai tehdä jotakin sykettä nostavaa mutta kappas kehveliä kun yhtä äkkiä huomasinkin, että kello oli jo lähempänä 22 joten kipin kapin pesulle ja petiin. Huomenna kyllä mennään työkaverin kanssa testaamaan työpaikalla alkava dance-jumppa.

Aamiaiseksi join tänään omena-proteiinipirtelön ja lounaaksi on eilistä kala-äyriäiskeittoa, ruisleipää ja kirsikkatomaatteja.