Kello 6.00 kipaisin koirien kanssa lenkille raittiiseen pakkasaamuun. Alla oli lämpökerrastoa ja päällä superseksikäs firman logolla varustettu tuulipuku, unohtamatta toki tyylikästä korvaläpällistä fleecepipoa, mutta olipa mieluisan lämmin hölkätä! Onneksi oli vielä niin turkasen pimeätä eikä kyllä ollu pahemmin muita ulkoilijoita siihen aikaan.. Miehen suosituksesta (intohimoinen kuntosaliheppu) nappasin tyhjään mahaan pari rasvanpolttokapselia (jotain CLA:ta) ison vesilasin kera, mutta loppulenkistä suussa maistui ikävästi silakka, parasta siis olisi että niistä olisi sitten edes jotain hyötyä!

Lenkin faktaa sykemittarin kertomana. Aika 27 minuuttia, kaloreita paloi 127, maksimisyke 148 ja keskisyke 108. Eli varsien kevyesti mentiin, mutta tyhjää parempi sekin. Lenkin jälkeen surautin banaaniproteiinipirtelön mustuneesta banaanista (ne on niin parhaita reilusti ylikypsänä!) ja edelleen miehen lisäravinnekaapista neutraalia proteiinijauhetta (toivottavasti ei ollut mitään massanlisääjää..) ja rasvatonta maitoa. Oli niin namia!

Lounaaksi kiskaisin äskettäin 5 lihapullaa, 3 dl perunamuussia (suolatonta) ja 2 dl sienikastiketta (ihan kerpeleellisen suolaista, siksi jätin muussista suolan pois kokonaan), 4 miniluumutomaattia ja ison lasin vettä.

Sofia antoi hyvän vinkin dietin aloittamisesta Nutrilett-kuurilla ja aion noudattaa sitä heti sunnuntaista lähtien. Lupauduin lähtemään tyttökaverin ja lastensa kanssa Tallinnanristeilylle tänään joten sinne en tohdi laihispirtelöitä raahata mukaan. Iltasella saattaa tulla pari drinkkiä juotua mutta siinä se selkäranka nyt mitataan että pysyykö siinä ja voinko olla ostamatta karkkia ja sipsejä.