Eilen illalla lähdettiin ystävän ja teiniensä kanssa Tallinnan-risteilylle Baltic Princessillä. Olen ihan superylpeä itsestäni kun en syönyt nälkääni mitään sipsejä, vaan laivaan päästyäni söin katkarapusalaatin ja yöllä vielä kinkkusämpylän. Alkoa meni yökerhossa showta katsoessa hieman enemmän kuin olin suunnitellut mutta samalla join myös paljon vettä.

Aamulla söin kinkkusämpylän ennen liikkeellelähtöä joten Tallinnassa kun käytiin shoppailujen lomassa Hesessä niin en sortunut nälissäni mihinkään megasuperhyperhampurilais-ateriaan, vaan tyydyin katsomaan vierestä kun muut mätti rasvaa sisuksiinsa ja odotin vain että päästään takaisin laivaan ja voin syödä Rimistä ostamani säkillisen mandariineja. Tuntuu niin hyvältä olla kerrankin näin järkevä ja terveellinen. Teineiltä nappasin pari kourallista sipsejä ja muutaman karkin mutta se oli siinä.

Tallinnasta ostin kaiken muun tärkeän ja tarpeellisen lisäksi L´orealin Perfect Slim Pro 2-vaiheisen selluliittihoitovoiteen jossa mukana ongelmakohtia varten kuminen hierontapää. Hintaa purnukalla oli jotain reilu 5 euroa joten huvikseni päätin tuotetta kokeilla, olen ollut katsovinani joskus että Suomessa vastaavat tuotteet maksaa toista kymppiä ellei enemmänkin. Mihinkään selluliitin katoamiseen en tosiaankaan usko mutta uskoisin että peban hieromisesta ei voi ainakaan mitään haittaa olla, saapahan ainakin veren kiertämään. Ja voi samalla hoitaa vaikka parisuhdetta jos saan lahjottua miehen henkilökohtaiseksi hierojakseni. Eihän tässä voi kuin voittaa!

Saatan ottaa kuvia tästä projektin etenemisestä, mittoja nyt ainakin, niin saanpahan oikein kunnon tieteellisen testauksen tehtyä.

987_2007l.jpg