Eilen tilattiin vielä illalla paikallisesta ravintolasta ruoka-annokset kotiin. Söin broilerin fileepihvin sienikastikkeella, vähän riisiä ja salaattia. Oli tosi herkullinen ateria mutta ehkä hieman myöhäinen ajankohta, kun ruoat tuli joskus 21.30 aikaan. Ei yleensä syödä noin tuhdisti noin myöhään.

Tänään aloitin laskeutumisen Nutrilett-kuuriin, join aamulla itse tekemäni proteiinipirtelön ja lounaaksi söin 4 isoa mandariinia. Äsken lähetin miehen kauppaan ostamaan minulle Nutrilettin 5-päivän Quick start-pakkauksen. Oli Lidlin lehdykässä 29,99 euroa, en tiedä mitä muualla maksaa.

Aamulla hieroin selluliitipakaroitani 2 min per jalka ja sitten lätkin reisiin tselluliidin vastane kreem. Kivan nopeasti voide imeytyi eikä jättänyt ihoon mitään ikävää kalvoa tai nahkeuden tuntua. Taidan kuitenkin lisätä hieronta-aikaa ehkä 5 minuuttiin per perskannikka koska toi 2 minuuttia meni aika nopeasti. Kellotin kännykän ajastimella aikaa.

Nyt pitäisi vielä keksiä pahimpiin ongelmakohtiin (allit, pömppömaha ja kadonnut vyötärö) pari täsmäliikettä joita voisin heti aamuisin veivata. Punnerrusta olen miettinyt ja vatsoja jumppapallolla ja jos hankkisin hulavanteen. Rasvahan ei toki pala paikallisesti, näin olen itseni antanut ymmärtää, mutta jos aloitan heti aamusta parilla voimisteluliikkeellä niin uskoisin että on pienempi riski rötvätä päivää herkuilla tahi muulla paheellisella elämällä.