Aamu alkoi mukavasti puntarilla, paino 70,9 kg. Nauru

Eilen illalla mentiin siipan kanssa leffaan ja oltiin etukäteen päätetty että otetaan yhteiseksi pieni popcorniannos mutta teatterilla huomattiin että kummallakaan ei ollut lompakkoa mukana, miehellä oli vaan pelkät aiemmin päivällä hakemansa liput taskussa. Leffan (kotimainen Rööperi, ihan katsottava leffa) jälkeen popcorninhalu oli kuitenkin vielä jäljellä joten ajettiin kodin kautta kauppaan ostamaan mikropoppareita, jotka olikin paljon parempi vaihtoehto itselleni laihdutuksen kannalta. Mies osti vielä salsaa ja tacosipsejä itselleen, mutta itselleni riitti puoli annosta mikropoppareita.

Aamulla läksin reippaana koirien kanssa lenkille. Aamiaiseksi paistoin itselleni kahden munan munakkaan johon lisäsin mausteeksi Taffelin Ranch-dippijauhetta. Munakkaan kanssa söin 4 kirsikkatomaattia ja join 1,5 dl omenatuoremehua. Aamiaisen jälkeen suursiivottiin koko asunto ja sen jälkeen kaveri tuli kylään pienokaisensa kanssa. Kahvin kanssa söin yhden suklaapisarakeksin (enkä ottanut yhtään dallaspullaa enkä suklaata jota tarjosin muille) ja 3 lakua.

Nyt pitäisi syödä ihan oikeata ruokaa kun vaan keksisin että mitä.. Mies lähti kavereineen saunomaan ja humpalle ja minä saan olla koko illan omassa erinomaisessa seurassani. Luksusta!